Training: Newborn Fotografie

Heb jij altijd al newborn fotografie willen leren?
Ik geef al vanaf januari 2014 newborn workshops en de opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf bij mijn leerschool Ollieschool. Inmiddels heb ik al honderden fotografen op weg geholpen in dit prachtige vak!

Deze online newborn fotografie training is niet zomaar een training. Het geeft je belangrijke kennis, handvatten en inzicht op de verschillende aspecten van newborn fotografie. Niet alleen het fotograferen, maar laat echt ook echt het wrappen, stylen en poseren in props, de beanbag en met het gezin zien.

Deze online training is helemaal op je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer je welke video's gaat kijken. Tijdens deze video's neem ik je dus mee tijdens meerdere newborn shoots in mijn studio en deel ik gelijk allemaal belangrijke waardevolle informatie. Naast deze video's heb ik ook tekstuele uitleg geschreven om bepaalde zaken nog beter uit te leggen die belangrijk zijn voor newborn fotografie. Denk hierbij aan licht, omgang met ouders, workflow en wat kan je doen als de baby niet gaat slapen.

Na het kijken van deze video's weet jij precies hoe ik werk, hoe je veilig de newborns kan poseren en direct aan de slag kan gaan als newborn fotograaf.

Binnenkort beschikbaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties & updates.